Betalingsmethoden

Bij Mobay.nl heb je meerdere mogelijkheden om een refurbished iPhone te betalen. Wij kiezen te allen tijde voor veiligheid en daarmee betrouwbare betaalmogelijkheden. Om die reden beschikken wij over de volgende betaalmogelijkheden:

 1. iDeal
 2. Klarna (achteraf betalen)
 3. Creditcard – Visa – Mastercard – American Express
 4. Bankoverschrijving
 5. Bancontact (Mistercash in België)
 6. Sofort banking

1. iDeal iDeal icon 

Een veelgebruikte manier van online betalen. Maak je gebruik van internetbankieren via één van de de volgende banken: ABN Amro, ING, Rabobank, ASN Bank, bunq, Knab, RegioBank, SNS Bank, Van Lanschot Bankiers of Triodus Bank? Dan betaal je eenvoudig online met iDEAL. Betalen met iDEAL heeft enorm veel voordelen ten opzichte van andere manieren van betalen, namelijk:

 • Internetbankieren is veilig en vertrouwd.
 • Er is geen registratie of software nodig. Je kan zo sneller en gemakkelijker betalen.
 • De betaling is direct zichtbaar in het overzicht van de bank.
 • Vandaag bestellen voor 22:00 uur? Morgen jouw refurbished telefoon in huis.
 • Internetbankieren bij Mobay.nl is helemaal gratis.
 • De betaling wordt direct verwerkt en je wordt op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.

2. Klarna Klarna Pay Later 

Een Je kunt met Klarna achteraf betalen bij Mobay.nl. Wil je meer informatie over deze betaalmethode? Klik dan hier.

3. Creditcard – Visa – Mastercard – American Express   

Bij Mobay.nl kan je ook met een creditcard jouw refurbished iPhone betaling. Zodra alle creditcardgegevens zijn gecontroleerd en goedgekeurd, wordt de bestelling direct naar u verzonden, zodat u uw nieuwe iPhone de volgende dag in huis hebt. Het bedrag wordt na de levering pas van uw rekening afgeschreven. Het betalen met een creditcard brengt een aantal voordelen met zich mee:

 • Eenvoudig, snel en betrouwbaar
 • Vandaag voor 18:00 uur besteld, is morgen al lekker op je nieuwe telefoon!.

4. Bankoverschrijving   

Bij een bankoverschrijving is het de bedoeling dat u handmatig een overboeking doet. De betaling wordt binnen 1-2 werkdagen automatisch verwerkt door ons betaalsystemen. Om het proces zo snel en makkelijk mogelijk te maken vragen wij u om ook het bestelnummer bij de beschrijving toe te voegen.

Rekeninginformatie: NL23INGB

5.  Bancontact / Mistercash (België)   

Mistercash van Bancontact biedt klanten uit België de mogelijkheid om te betalen via uw eigen bankrekening zoals u gewend bent. Dit gebeurd op een veilig en uw vertrouwde manier.

6. Sofort banking   

Met SOFORT is het online betalen eenvoudiger dan ooit! Het is een online overschrijving en hierbij gebruik je gewoon jouw vertrouwde gegevens van Internetbankieren. Deze methode is geheel veilig. Het betalingsproces vindt in real-time plaats, zodat jouw bestelling – sneller dan bij een gewoonlijke bankoverschrijving – direct kan worden verwerkt. Bancontact biedt klanten uit België de mogelijkheid om te betalen via uw eigen bankrekening zoals u gewend bent. Dit gebeurd op een veilig en uw vertrouwde manier.

Betalingsmethoden